Magazine - EOS Global Collection
Лице држи таблет на кој е отворена веб-страницата на EOS Newsroom, обезбедувајќи информации за најновите вести, онлајн статии и соопштенија за печат.

EOS: The Magazine.

Kollecto+ is the digital collection system of EOS.

Дигитален систем за наплата: Успешната приказна на Kollecto+

Флексибилно работно време Флексибилно работно време 3 минути
Речиси половина од националните подружници на EOS работат со Kollecto+. Дигиталниот систем за наплата ги менува нештата и им нуди на клиентите и на корисниците многу придобивки.
Дознај повеќе
Извршниот директор Владислав Хаџидинев во сино одело и катерина Бошевска извршен директор на ЕОС Северна Македонија во светло сино блејзер кој стои еден до друг во канцеларија со црвен ѕид

Уни Банка соработува со EOS во управувањето со побарувања.

Флексибилно работно време Флексибилно работно време 3 минути
Вин-вин: EOS Северна Македонија долгорочно презема управување на побарувања од Уни Банка. Соработката не само што носи корист за двете компании, туку и за економијата на земјата.
Дознај повеќе
Headshot of Stephan Ohlmeyer, member of the EOS Board, and Jan Ottenbreit, Head of Division Central Europe.

Нов регион EOS Централна Европа: „Создаваме отвореност кон нови цели“

Флексибилно работно време Флексибилно работно време 3 минути
Подобар трансфер на знаење и поголема отвореност за нови деловни области се она што EOS има за цел да го постигне со новиот регион на Централна Европа.
Дознај повеќе
IFC representatives visited the EOS Group in Hamburg, celebrating the cooperation in the Polish market and solidifying the commitment to sustainable investments.

ESG criteria: EOS and IFC pursue sustainable portfolio acquisition

Флексибилно работно време Флексибилно работно време 3 минути
In Poland and southeastern Europe, IFC (International Finance Corporation) and EOS apply strict ESG criteria covering social and environmental aspects when buying NPL portfolios.
Дознај повеќе
Illustration of woman in front of computer facing a robot

RPA: Improving quality with software robots at EOS

Флексибилно работно време Флексибилно работно време 2 минути
“Programmed revolution”: The EOS Group is optimizing its digital receivables management with robotic process automation, freeing up staff for more complex and creative tasks.
Дознај повеќе
Cybersecurity expert Janusch Skubatz, Chief Information Security Officer of the EOS Group, with brown hair and white shirt

Несигурни за генеративната ВИ? Рамнотежата меѓу иновациите и ризикот.

Флексибилно работно време Флексибилно работно време 4 минути
Генеративната ВИ им нуди на компаниите огромен потенцијал. Групацијата Ото ги намалува овие ризици со својата внатрешна алатка ogGPT. Групацијата EOS исто така има корист од ова.
Дознај повеќе
A survey reveals that AI potential is still not being exploited in the area of risk and finance

Survey reveals: AI potential not being exploited in risk and finance.

Флексибилно работно време Флексибилно работно време 2 минути
A survey reveals that generative AI like ChatGPT offers companies potential applications in numerous areas. In the area of risk and finance, it also harbors untapped potential.
Дознај повеќе
A photomontage shows a car traveling toward the sunset in the right lane of a paved road in an open, green landscape. The asphalt on the opposite lane is completely worn down.

Меѓународна наплата на долгови: EOS управува со побарувањата на Hertz на глобално ниво.

Флексибилно работно време Флексибилно работно време 3 минути
Прекуграничните побарувања претставуваат како логистички, така и правни предизвици. Компанијата за изнајмување автомобили Hertz се потпира на стручноста на EOS за меѓународна наплата на долгови.
Дознај повеќе
An illustration shows a man and a woman in business attire shaking hands. In the background is a globe with several locations pinned on it – and a stylized income statement.

Меѓународна наплата на долгови: Како EOS ги обработува побарувањата низ целиот свет.

Флексибилно работно време Флексибилно работно време 3 минути
EOS е активен во 180 земји со свои компании или избрани партнери. Од оваа мрежа профитираат и банките кои редовно ги продаваат прекуграничните долгови на EOS.
Дознај повеќе
Andreas Kropp, member of the EOS Group’s Board of Directors responsible for Germany<br/>is smiling.

EOS appreciates centralization of debt collection supervision.

Флексибилно работно време Флексибилно работно време 1 минути
Decided by the German Bundestag and a very pleasing step forward for the debt collection industry.
Дознај повеќе
Record inflation threatens businesses: A rising curve.

Record inflation threatens companies.

Флексибилно работно време Флексибилно работно време 3 минути
Record inflation and rising energy prices threaten the purchasing power of companies and their ability to invest: Here is how you can mitigate the effects.
Дознај повеќе
 Representatives of the industry consult on the future of debt collection.

For fair debt collection: EOS engaging in associations

Флексибилно работно време Флексибилно работно време 4 минути
EOS has joined forces with other debt collection service providers to form associations. Their aim: to provide a standardized framework of action for the industry that treats everyone involved fairly.
Дознај повеќе
Financial literacy means responsibility: A girl sits at a laptop and takes part in online learning.

How EOS is committed to a debt-free world.

Флексибилно работно време Флексибилно работно време 5 минути
In order to curb excessive personal debt, EOS is taking responsibility and is committed to improving financial literacy in society.
Дознај повеќе
EOS во Глобалниот договор на ОН: Алиша Кумар и Сибил Вајнгарт се грижат за корпоративната одговорност во EOS.

EOS во Глобалниот договор на ОН: КО за напредни.

Флексибилно работно време Флексибилно работно време 6 минути
Приклучувањето кон Глобалниот договор на ОН, стратешки му помага на EOS да ја усогласи својата социјална посветеност. Како може целите на иницијативата да се пренесат на вашиот сопствен бизнис?
Дознај повеќе
cellular-telephone, push-button, switch, lighter, appliance

Identity theft: How machine learning protects against online fraud.

Флексибилно работно време Флексибилно работно време 6 минути
When goods are ordered under a false name, retailers are often left with the costs. RISK IDENT has developed a software that uses artificial intelligence to put a stop to identity fraud in e-commerce.
Дознај повеќе
Ова е новиот бренд EOS: Марвин Рамке се претставува себеси и новото лого на EOS.

Подинамичен, дигитален, револуционерен: новиот бренд EOS

Флексибилно работно време Флексибилно работно време 3 минути
Извршниот директор Марвин Рамке во интервјуто зборува за начинот на размислување зад брендот и неговата важност за деловните партнери.
Дознај повеќе
Portrait photograph of Marwin Ramcke, Managing Director of the EOS Group and responsible for the Eastern Europe region

Интервју со Рамке, новиот извршен директор на групацијата EOS: „Ќе поставиме нови мерила.“

Флексибилно работно време Флексибилно работно време 4 минути
Марвин Рамке ја предводи групацијата EOS како нов извршен директор. Во ова интервју ги открива неговите планови за иднината и ги посочува предизвиците со кои се соочуваат менаџерите во денешно време.
Дознај повеќе
bubble, heart

EOS Chatbot Survey: How employees and customers profit from AI

Флексибилно работно време Флексибилно работно време 4 минути
Chatbots relieve employees of simple tasks – giving them more time for more complex customer issues and increasing their satisfaction.
Дознај повеќе
envelope, alarm, push-button, switch, clock

EOS 2021 Chatbot Survey: Two of three companies use bots.

Флексибилно работно време Флексибилно работно време 5 минути
Nearly two thirds of European companies are already using chatbots – and this number is growing. But they are still leaving a lot of potential untapped.
Дознај повеќе
EU Action Plan NPLs: Freda Stockfleth, Senior Vice President Corporate Legal and Public Affairs at EOS

EU Action Plan: Will it accelerate NPL reduction and prevent a financial crisis?

Флексибилно работно време Флексибилно работно време 4 минути
The EU has issued an action plan to reduce NPLs. In this interview, Freda Stockfleth explains what measures the EU has devised and the potential positive and negative effects for everyone involved.
Дознај повеќе
By completing derelict buildings, EOS is bringing debt-ridden properties back into the economic cycle.

EOS is bringing debt-ridden properties back into the economic cycle

Флексибилно работно време Флексибилно работно време 4 минути
In many cities around the world, buildings are lying empty and falling into disrepair. EOS is making sure that these properties can be used again. It’s a win-win scenario!
Дознај повеќе
International debt collection

International debt collection at EOS: Globally connected in COVID-19 crisis.

Флексибилно работно време Флексибилно работно време 3 минути
The COVID-19 pandemic has made international debt collection even more challenging. The EOS partner network is a reliable point of contact during the crisis too – thanks also to an efficient IT platform.
Дознај повеќе
Corporate Responsibility at EOS: EOS CEO Klaus Engberding

Corporate Responsibility: Four actionable areas – one strategy.

Флексибилно работно време Флексибилно работно време 11 минути
How can business practices improve the world? The corporate responsibility strategy of EOS consists of four actionable areas. Its motto: Changing for the better.
Дознај повеќе
EOS fiscal 2020/21: Interview mit Justus Hecking-Veltman

Fiscal 2020/21: “We’ve learned a huge amount this year.”

Флексибилно работно време Флексибилно работно време 4 минути
In this interview, Justus Hecking-Veltman, CFO of the EOS Group, explains what makes EOS so resilient and how the company aims to exploit new opportunities after this exceptional year.
Дознај повеќе
CSR strategy of the EOS Group: EOS headquarters on the Steindamm in Hamburg

How debt collection can help create a sustainable world

Флексибилно работно време Флексибилно работно време 6 минути
The EOS Group is resolutely pursuing its corporate responsibility agenda. But climate protection is not the only objective. The company’s CR strategy focuses above all on social and corporate engagement.
Дознај повеќе
Diversity at EOS: Tijen Onaran, diversity expert

Diversity drives success: “not (just) a women’s issue”

Флексибилно работно време Флексибилно работно време 5 минути
Diverse teams are more successful, says diversity expert Tijen Onaran. In this interview she reveals how companies can create diversity and equal opportunities in the workplace.
Дознај повеќе
Real estate secured NPLs: in Bosnia the NPL market offers great potential.

Real estate secured receivables business is booming.

Флексибилно работно време Флексибилно работно време 5 минути
The secured debt portfolio business is growing, especially at the EOS national subsidiaries in France and in Bosnia and Herzegovina. An important advantage they have is the Group’s good name.
Дознај повеќе
basketball

Digital transformation: How EOS challenges itself anew, day after day.

Флексибилно работно време Флексибилно работно време 3 минути
When the financial sector talks about digital transformation nowadays, it is describing a process that EOS has been going through for years now.
Дознај повеќе
Chatbots in debt collection service: Robots answer service queries on a laptop.

Debt collection service: Chatbots never sleep

Флексибилно работно време Флексибилно работно време 4 минути
As the technological options available have increased in recent years so too have consumer expectations about the accessibility of customer service. Nowadays, many companies are using chatbots to ensure faster, round-the-clock processing of customer issues. At EOS too, virtual assistants are giving defaulting payers information and thus providing support to service personnel.
Дознај повеќе
Data protection in the debt collection context: Stephan Bovermann, Senior Group Privacy Officer at EOS

Data protection in debt collection: How our data privacy officers work

Флексибилно работно време Флексибилно работно време 4 минути
Data protection is not nearly as boring as it is made out to be, at least according to Senior Privacy Officer Stephan Bovermann. In this article he explains how EOS deals with sensitive data.
Дознај повеќе
Receivables purchasing: Matthias Schmidt, Head of Operational Debt Purchase at EOS Group, sits in front of a wall covered in post-its and other notes.

How portfolio valuation works in receivables purchasing

Флексибилно работно време Флексибилно работно време 4 минути
When selling receivables the aim is to get a purchase price that is as fair as possible. To guarantee this to the seller, a purchaser like EOS first of all has to get to know the portfolio. Before submitting an offer, the portfolio is thoroughly scrutinized.
Дознај повеќе
Two men throw a plastic globe to one another

EOS rolls out new debt collection software Kollecto+

Флексибилно работно време Флексибилно работно време 4 минути
Kollecto+ is the centralized debt collection platform of the EOS Group. After years in development, the rollout has been completed by EOS in Croatia, the first of many countries to introduce the software. A progress report.
Дознај повеќе
Andreas Behmenburg, Regional Sales Manager for EOS in Germany, helps in cases of identity fraud with his colleagues alleged fraud victims.

Ensuring liquidity despite coronavirus: Why outsourcing debt collection is worthwhile at this point in time

Флексибилно работно време Флексибилно работно време 2 минути
According to Andreas Behmenburg, now is the time to arrange for professional receivables management. In this interview he explains how companies can find a reputable debt collection partner.
Дознај повеќе
International debt collection: Debt collection expert Raymond Pappot walks through Almere in the Netherlands.

International debt collection: How the EOS Cross-border Center works.

Флексибилно работно време Флексибилно работно време 5 минути
Through the establishment of its Cross-border Center 10 years ago, EOS found a way of recovering money across national borders. Since then, a strong global network of partners has been created.
Дознај повеќе
Млада жена со паметен телефон: Потрошувачите немаат голема дигитална доверба

Анкетата на EOS открива дека потрошувачите немаат дигитална доверба

Флексибилно работно време Флексибилно работно време 4 минути
Имате ли дигитална доверба? Неодамнешната анкета на EOS покажува дека само малцинството потрошувачи веруваат дека компаниите управуваат со нивните лични податоци на веродостоен начин.
Дознај повеќе
Корисници на паметни телефони во град: Податоците станаа клучен економски капитал.

Податоците како валута: Анкетата на EOS покажува дека потрошувачите се расположени да ги продаваат податоците

Флексибилно работно време Флексибилно работно време 3 минути
Лични информации за пари? Анкетата на EOS покажува дека еден од тројца Европејци е подготвен да ги продаде своите податоци при што за возврат ќе добие привлечни награди.
Дознај повеќе
Profile of Kirsten Pedd, Chief Compliance Officer and Head of Public Affairs

Kirsten Pedd re-elected BDIU President

Флексибилно работно време Флексибилно работно време 1 минути
The EOS Group will provide the President of the German Association of Debt Collection Companies (BDIU) for another four years. Kirsten Pedd, Chief Compliance Officer and Head of Public Affairs for the international financial services provider, has been reappointed to the role.
Дознај повеќе
Financial education for children: A schoolgirl looks at her budget.

Social responsibility: EOS puts financial education on the curriculum.

Флексибилно работно време Флексибилно работно време 4 минути
Through the finlit foundation, EOS is committed to improving financial literacy to help counter excessive personal debt. The foundation’s first initiative is focusing on children.
Дознај повеќе
Every year, Focus and Focus Money magazines recognize the most innovative companies in Germany. In 2020, EOS Deutschland won an Innovation Award for its work in the receivables management sector.

Innovation award for EOS: Digital solutions in receivables management

Флексибилно работно време Флексибилно работно време 4 минути
Its technology-based and data-driven approach wins EOS Deutschland an Innovation Award 2020 from Focus and Focus Money.
Дознај повеќе
Robotic process automation: Colleagues in a meeting.

The six biggest misconceptions about debt collection

Флексибилно работно време Флексибилно работно време 4 минути
Debt collection companies use disreputable practices and are only worth engaging if you are a big company anyway. There are a lot of such misconceptions about debt collection. We’ve looked at the most persistent ones.
Дознај повеќе
Annual Report 2019/20: Klaus Engberding, CEO of the EOS Group, in an interview

Klaus Engberding interview: “Our strategy is working.”

Флексибилно работно време Флексибилно работно време 5 минути
The KPIs from the 2019/20 Annual Report show that EOS is performing very strongly. But what’s behind this success? In this interview, EOS CEO Klaus Engberding gives us a look behind the scenes.
Дознај повеќе
Annual Report 2019/20: Andreas Kropp, member of the EOS Group’s Board of Directors

The EOS 2019/20 financial year: Strong market position in Germany

Флексибилно работно време Флексибилно работно време 3 минути
EOS in Germany continues its successful run. Over fiscal 2019/20, its main focus was on operational excellence and digital transformation.
Дознај повеќе
Прекини.Прекини. Currently there are no articles available for this category.